Božiček zares obstaja!

Objava
27.11.2023
Božiček zares obstaja!

Tudi letos smo del njegove ekipe in že tradicionalnega dobrodelnega projekta Božičkova tovarna daril.

Božičkova tovarna daril je že tradicionalni dobrodelni projekt, ki iz leta v leto raste, vključuje vedno več izključno prostovoljcev in kar je najbolj pomembno, vsako leto obdarujemo več otrok.

Tudi letos smo del te ekipe, ki se že od zgodnjih jesenskih mesecev pripravlja na izvedbo in skrbno načrtuje, da bo vsak vključen otrok do božičnega večera zagotovo prejel svoje darilo.

Ponosni smo na vse naše Božičkove pomočnike, ki so v zadnjih letih zavili darilo. Še bolj pa smo ponosni na najmlajše pomočnike, ki se odpovejo svojemu darilu in ga raje namenijo za obdarovanje. Le kaj je lepšega kot to, da starši vidijo, kako se je njihova dobrosrčnost prenesla na potomce.

Čar Božičkove tovarne daril je osebna dostava darila na domači naslov. Tukaj vsako leto znova priskočijo na pomoč gasilci Poklicne gasilske enote Celje in prostovoljni gasilci okoliških gasilskih društev ter policisti Policijske uprave Celje.

December je čas veselega pričakovanja in obdarovanj, zato se otroci vsako jutro zbudijo z iskrico v očeh in nasmehom na obrazu, ker je en dan manj do božiča. Medtem ko nekateri nestrpno pričakujejo božični večer, pa mnogi starši s strahom odštevajo čas do božiča z zavedanjem, da svojemu otroku ne bodo mogli postaviti darila pod božično smrečico.

Zato postanite Božičkov pomočnik in nam pomagajte uresničiti božično poslanstvo!

V višini zneska vaše donacije bomo prostovoljci pripravili darilo za izbranega otroka (spolu in starosti primerno), ki bo vsebovalo (nekaj sladkega, material za ustvarjanje ali šolo, izdelke za osebno higieno, igračo/družabno/miselno igro, knjigo slovenskega avtorja, ...).

Humanitarno društvo Enostavno pomagam se zavezuje, da bo prejete donacije porabilo izključno za izvedbo dobrodelnega projekta »Božičkova tovarna daril 2021«.

Za več informacij lahko pišete na info@bozickovatovarna.si ali nas pokličete na 070 780 822 ali si ogledate VIDEO.

Obdarite otroke!